Verzendbeleid

Wij van Pannenpassie waarderen je vertrouwen in onze producten en diensten. Hieronder vind je ons verzendbeleid, waarmee we je willen informeren over onze verzend- en leveringsprocedures.

Verzending en levering

Wij zorgen ervoor dat je bestellingen zorgvuldig worden verpakt en verzonden om veilig en op tijd bij je aan te komen. Wij werken samen met betrouwbare transporteurs om een snelle en efficiënte levering te garanderen.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van de bestemming en het gewicht van de bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de exacte verzendkosten weergegeven voordat je de bestelling bevestigt.

Verwerkingstijd

De verwerkingstijd voor bestellingen is meestal 1-3 werkdagen. Dit omvat de tijd die nodig is om de bestelling te bevestigen, te verpakken en klaar te maken voor verzending. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een track en trace nummer.

Levertijden

De levertijden variëren afhankelijk van de bestemming:

  • Binnen Nederland: 2-5 werkdagen
  • Binnen Europa: 5-10 werkdagen
  • Internationaal: 10-20 werkdagen

Houd er rekening mee dat levertijden indicatief zijn en kunnen variëren afhankelijk van externe factoren zoals bijvoorbeeld douaneprocedures en lokale feestdagen.

Track en trace

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer. Hiermee kun je de voortgang van je zending online volgen.

Douane en invoerrechten

Voor internationale zendingen kunnen douane- en invoerrechten van toepassing zijn. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen variëren afhankelijk van de bestemming. Wij raden aan om contact op te nemen met je lokale douanekantoor voor meer informatie.

Onjuiste of beschadigde leveringen

Indien je een onjuiste of beschadigde levering ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via contact@pannenpassie.nl. Wij doen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Retourbeleid

Voor informatie over retourzendingen, raadpleeg onze retourbeleid pagina.

Contact

Heb je vragen over ons verzendbeleid? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@pannenpassie.nl. Wij helpen je graag verder.

Bedankt voor je bestelling en het vertrouwen in ons.

Pannenpassie.nl
Kuilsestraat 1, 6674MD Herveld
+31 (0)6 391 378 60
contact@pannenpassie.nl