Pannenkoekenpannen

Pannen / Pannenkoekenpannen

Pannenkoekenpan kopen

Er gaat niets boven een warme pannenkoek met rozijnen, appel of spek, gebakken in een speciale pannenkoekenpan. Hoewel pannenkoeken favoriet zijn bij kinderen, genieten ook volwassenen er volop van. Wil je de perfecte pannenkoeken bereiden? Investeer dan in een pannenkoekenpan en maak zelf de heerlijkste Hollandse pannenkoeken. Dankzij de lage rand van deze pannen zijn de pannenkoeken eenvoudig om te draaien. Pannenkoekenpannen zijn beschikbaar in diverse maten en materialen. Het is handig om een pan met antiaanbaklaag te kiezen, zodat de pannenkoeken moeiteloos uit de pan glijden.

Pannenkoeken bakken als een pro

Een pannenkoekenpan is speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken, crêpes en omeletten. Deze pan biedt verschillende voordelen:

  • Een pannenkoekenpan is dun en licht, waardoor hij snel opwarmt en makkelijk te hanteren is.
  • Dankzij de lage en minder schuine rand zijn pannenkoeken eenvoudig om te draaien, zowel met een spatel als door ze op te gooien.
  • De pan heeft een goede anti-aanbaklaag of is gemaakt van materialen zoals staal of gietijzer, wat voorkomt dat de pannenkoeken blijven plakken of scheuren.
  • De vlakke bodem zorgt voor pannenkoeken met een mooie ronde vorm en gelijkmatige dikte.

De veelzijdigheid van pannenkoekenpannen

De lage rand maakt de pannenkoekenpan ideaal voor diverse gerechten. Met je spatel kom je makkelijker bij je gerecht ten opzichte van andere pannen, zoals bijvoorbeeld een koekenpan. Naast pannenkoeken zijn ook omeletten, frittata’s, crêpes en flatbreads perfect te bereiden in deze pan. Door de multifunctionele aard van de pannenkoekenpan is deze geschikt voor dagelijks gebruik.

Ons assortiment

Bij Pannen Passie vind je een breed scala aan pannenkoekenpannen in verschillende maten en uitvoeringen. Maar dat is niet alles! Ook crêpepannen, poffertjespannen en elektrische pannenkoekenmakers behoren tot het assortiment. Met de juiste pannenkoekenpan in jouw keuken ben je klaar om de lekkerste pannenkoeken te bakken voor jezelf, je familie en vrienden. Bekijk het uitgebreide aanbod en kies jouw favoriet!