Koekenpannen

Pannen / Koekenpannen / Ø 20 cm

De voordelen van een koekenpan 20 cm

Een koekenpan 20 cm biedt diverse voordelen. Ten eerste is de grootte ideaal voor het bereiden van kleinere maaltijden. Dit maakt het perfect voor singles, koppels of gezinnen die individuele porties willen klaarmaken. Bovendien neemt een koekenpan van 20 cm minder ruimte in beslag in je keukenkastjes, waardoor je meer opbergruimte overhoudt. Door de compacte afmetingen past deze pan ook gemakkelijk op elke kookplaat in combinatie met andere pannen.

Een ander voordeel is de gelijkmatige warmteverdeling. Of je nu kiest voor een rvs- koekenpan, een keramische koekenpan, of een gietijzeren koekenpan, de grootte van deze pannen zorgen voor een optimale warmteverdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig garen. Hierdoor wordt koken eenvoudiger en het resultaat beter!

Koekenpan 20 cm inductie

Als je een inductiekookplaat hebt, is een koekenpan 20 cm inductie een goede keuze. Inductie koekenpannen van 20 cm zorgen voor een snelle en efficiënte opwarming, waardoor je minder energie verbruikt en je gerechten sneller klaar zijn. Het materiaal van de inductie koekenpannen bij Pannen passie zijn geschikt voor diverse kookmethodes, van bakken tot braden.

Verschillende materialen koekenpannen 20 cm

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor een koekenpan 20 cm. Een RVS koekenpan van 20 cm is duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen. Dit type pan is ideaal voor het braden van vlees. Een keramische koekenpan daarentegen, biedt een natuurlijke antiaanbaklaag en is beter geschikt voor het bereiden van delicate gerechten, zoals vis of pannenkoeken. Ten slotte is een gietijzeren koekenpan 20 cm zeer robuust en behoudt deze de warmte goed, wat ideaal is voor gerechten die langzaam moeten garen.

Toch liever een ander formaat koekenpan?

Twijfel je over het formaat van de 20 cm koekenpan of ben je toch toe aan een grotere of kleinere koekenpan? Neem dan eens een kijkje in ons gehele assortiment koekenpannen. Pannen passie heeft koekenpannen van diverse merken in verschillende formaten, materialen en prijsklassen. Mocht je op zoek zijn naar advies of vragen hebben over een pan in ons assortiment, neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van advies.